Tuin ophogen en renoveren

Opeens valt het u op dat de straatje niet zo strak meer ligt. Of dat er plassen blijven liggen op uw terras. Herkent u dat?
 

Vakkundig ophogen

Veel tuinen zijn aan verzakking onderhevig. Afhankelijk van de ondergrond moet een tuin en het straatwerk regelmatig opgehoogd worden. Stolk verzorgt dat vakkundig voor u. Zodat uw tuin weer lange tijd mee kan. Heeft u ook wensen om uw tuin voor een deel of helemaal te vernieuwen? Dat kunt u natuurlijk direct combineren met de ophoogwerkzaamheden!
 

De juiste kennis en materialen

Heeft een groot stuk tuin wat u wilt ophogen of egaliseren? Of grenst uw tuin aan het water en moeten er stevige en fraaie taluds aangebracht worden? Stolk heeft de kennis en juiste machines in huis om dat voor u te verzorgen. Ook het aanleggen van een oprit realiseren we voor u. Door de ondergrond goed voor te bereiden met gebroken puin, is uw nieuwe oprit klaar en sterk voor dagelijks gebruik.  
 

Renovatie: opnieuw de puntjes op de i

Bent u tevreden over uw tuin, maar zijn er bepaalde dingen die u graag anders zou willen hebben? Of is het niet meer zoals het was door intensief gebruik? Stolk brengt uw tuin weer helemaal op orde.
 
Denk bijvoorbeeld aan de oprit die twee rijsporen heeft gekregen. Of een gedeelte van het straatwerk dat niet meer in orde is. Indien mogelijk gebruiken we materialen opnieuw of gebruiken we nieuwe materialen met dezelfde uitstraling. Geheel naar wens.
 

Uw tuin toe aan opfrisbeurt?

Wij brengen uw tuin weer in topconditie. Neem contact met ons op via 06 – 17 13 72 09 of deel uw wensen via het contactformulier.

Geleverd werk

Iedere dag mogen we prachtige tuinen aanleggen! Hier ziet u enkele recent uitgevoerde projecten.

Lees verder..