Beplanting en verlichting

Groen in uw tuin geeft een levendige en frisse uitstraling. Wat denkt u van een gazon, waar kinderen en huisdieren lekker op kunnen spelen? Eenvoudig aangelegd en een sier voor uw tuin! Of een klein boompje? Verfraait niet alleen uw tuin, maar geeft ook aangename schaduw in de zomer.
 

Groen vóór, tijdens en na

Bent u een echte groenliefhebber? Kies dan een rijke beplanting in uw tuin. Bij het ontwerp en indeling van uw tuin krijgt die de invulling die u wenst. Een gazon wordt direct met de aanleg van gerealiseerd. De keuze en invulling van de beplanting gebeurt na de aanleg van uw tuin. We adviseren u bij het kiezen van de juiste beplanting. Bent u helemaal tevreden over het beplantingsplan? Stolk voor een zorgvuldige uitvoering. We gaan pas weg als u tevreden bent! 
 

Mag het ietsje minder groen zijn?

Heeft u geen groene vingers en wilt u graag een onderhoudsarme tuin? Met slechts een klein beetje groen? Er is heel veel mogelijk. Een kleine plantenborder of struik verfraait uw tuin, terwijl u er nauwelijks werk aan heeft.
 

Laat uw tuin stralen!

Wat is het heerlijk om te genieten van een lange zomeravond. Goed gekozen verlichting brengt dan extra sfeer in uw tuin. En als de dagen korter worden gaat u nog steeds gerust en zeker door uw tuin. Stolk adviseert u om direct bij het aanleggen van uw tuin elektriciteit en verlichting mee te nemen. Het leidingwerk kan dan direct op de juiste plaats worden ingegraven. Zo voorkomt u dat aanleggen van verlichting óf niet meer mogelijk is, of dat uw fraaie tuin opengebroken moet worden.
 

Steek uw licht eens op

Met beplanting en tuinverlichting is veel mogelijk.  Vertelt u wat uw wensen zijn? Dan doen wij een passend voorstel. U bereikt ons via 06 – 17 13 72 09 of het contactformulier.