Schuttingen en vlonders

Is uw schutting aan vervanging toe? Of wilt u een extra afscheiding plaatsen? Maak dan een weloverwogen keuze. Want een tuinafscheiding heeft niet alleen een praktische functie. Het is ook een blikvanger in uw tuin. Stolk kan u veel vertellen over verschillende materialen. Hout, beton, kunststof of natuurlijke afscheiding. Een combinatie ervan kan ook heel fraai zijn. We laten u graag zien wat past bij uw tuin en wensen!
 

Opvallende vlonder

Maak van uw terras een bijzondere blikvanger. Met... een vlonder! Gemaakt van hardhout of composiet gaat het niet alleen lang mee, maar geeft het ook bijzondere uitstraling. Stolk realiseert vakkundig de aanleg van een vlonder in uw tuin of aan de waterkant. Een vlonder aanleggen is een stukje vakwerk, waar we veel aandacht aan besteden. Zo wordt het een pareltje van uw tuin!
 

Beschoeiing: stevig, mooi en duurzaam

Grenst uw tuin aan het water? Dan is een goede beschoeiing onmisbaar. Het beschermt uw tuin tegen afkalven en verzakkingen. Daarnaast geeft een mooie en stevige beschoeiing uw tuin en waterkant een nette en strakke afwerking. U kunt kiezen uit verschillende duurzame materialen, zodat ook de beschoeiing precies oogt zoals u graag wenst.    
 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u een schutting, vlonder of beschoeiing in uw tuin? Neem dan direct contact met ons op via 06 – 17 13 72 09 of info@stolk-infra.nl.