Geleverd werk

Fase 2: tuinaanleg woningperceel

Na het ophogen van het terrein en aanleggen van de eerste bestrating nu fase 2 van dit prachtige tuinproject. De bestrating van de oprit hebben we aangelegd. Aan de achterkant van de woning was al een fraai verhoogd terras gerealiseerd. Dit is afgewerkt met een mooie en stevige stenen trap naar het ruime gazon.

Tuinaanleg vrijstaande woning

Voor deze nieuwbouwwoning werden we gevraagd de tuin aan te leggen. Voor de bestrating adviseerden we fraaie, antracietkleurige betontegels. Deze zijn rondom de woning aangelegd, en in het tuinpad naar de schuur. Een grijze kiezelstrook markeert mooi de scheiding tussen het pad en de overdekte veranda.

In de tuin zijn enkele markante plantenbakken aangelegd. Met boompjes, lage beplanting en een fraai fonteinornament als blikvanger. Aan de tuin wordt nog de laatste hand gelegd.

Ontwerp en aanleg tuin

Voor deze tuin mochten we het ontwerp maken en de tuin aanleggen. Naar wens van de bewoners ontwierpen we een strakke, onderhoudsvrije tuin. In het oog springt direct de composietvlonder. Deze zorgt voor een mooi contrast met de antracietkleurige betontegels en is bovendien heel duurzaam. In de vlonder hebben we fraaie inlight verlichting verwerkt. De bloembakken met vijverrand maken een natuurlijke scheiding tussen het terras en de entree bij de serredeuren. Ook de hardhouten schutting hebben we geplaatst. Een praktische tuin met mooie materialen en kleurcontrasten!

Herstraten schuurvloer

Kleine, maar leuke klus: sloop het oude schuurtje maak een nieuw straatje. Zo gezegd, zo gedaan. Sloopafval netjes afgevoerd, grond waterpas gemaakt en opnieuw aangestraat. Klaar voor weer een nieuw schuurtje!

Renovatie tuinpad

Mooi renovatiewerk van bestrating! De bewoner wilde graag het beeld van het oude tuinpad behouden. Maar… hier en daar was het straatwerk gescheurd en verzakt. Geen probleem: dat gaan we helemaal in oude eer herstellen! Kapotte stukken hebben we verwijderd, het straatwerk herstelt waar nodig en opnieuw ingevoegd met cement. Tuinpad met hogedruk gereinigd en het is weer als  euh…. vanouds! De bewoner dik tevreden. Wat een mooi vak hebben we toch!

Tuinaanleg op groot woonperceel

Op een fraai gelegen grondperceel lieten eigenaren een vrijstaande woning bouwen. Wij mochten voor het hele perceel de tuin aanleggen. Een prachtig project met veel verschillende onderdelen. We hebben het gehele perceel opgehoogd en bij de oprit voorzien van een gebroken puinlaag voor extra stevige ondergrond. Aan de waterkant zijn taluds aangebracht, het terrein is gefreesd en geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid. 

Achter de woning is een prachtig verhoogd terras aangebracht met 50 x 50 betontegels, afgewisseld met waalsteentjes.  Rondom de woning en de oprit zijn splitpaden aangelegd met mooi Japans split. De beplanting van de tuin wordt op een later moment gerealiseerd. Zowel in omvang als diversiteit een mooi project om te realiseren en de woonbeleving naar een hoog niveau te brengen!

Vernieuwen achtertuin

Beste Marco Stolk: wil je onze achtertuin vernieuwen? We mochten een praktisch terras met een gezellig gazon aanleggen. Het terras hebben we opgehoogd en opnieuw bestraat. Een frisgroen gazon aangelegd en het geheel laten aansluiten op de bestaande grindstrook.

Nieuwe schuttingen voor 6 woningen

Een prachtig burenproject: alle schuttingen vervangen voor een blok van 6 huizen. Alle oude schuttingen weggehaald en vervangen door hardhouten schuttingen. Een verstandige keuze, want hardhout is duurzaam, gaat zeker 20 jaar mee én is heel mooi om te zien! Eén schutting  kwam in lengte niet helemaal uit, waarvoor we 1 schuttingdeel verlengd hebben. 

Tuinrenovatie: van oprit tot terras

Vernieuwing van de tuin van voor tot achter. Aanvullen en ophogen van de grond en vernieuwen van het straatwerk. Dat begon bij het aanleggen van de garageoprit, het pad naar achteren met klinkers in visgraatverband. En aanleg van het tuinterras achter met vierkante betontegels. Zo is de tuin weer helemaal strak!

Grote tuinrenovatie

Renovatie van een grote tuin met meerdere terrassen of paviljoenen. Het bestaande straatwerk van klinkercirkels hebben we hersteld en gereinigd. Ook de mooie stenen trap is gerenoveerd en weer in oude staat teruggebracht. Het oude kunstgras is verwijderd, wegendoek aangebracht tegen ongewenste plantgroei en afgevuld met split.

Tuin ophogen

Bewoners wilden graag de tuin op laten hogen. Dat hebben we netjes voor hen verzorgd. We hebben de tuin opgehoogd met grond en zand. Vervolgens de beide terrassen en paden opnieuw bestraat met het bestaande tegelwerk. Zo is de tuin weer op niveau en het straatwerk weer strak. Niet alleen een plezier om naar te kijken, maar ook de afwatering is weer op orde!

Wat klanten vertellen:

"Ze hebben heel goed werk afgeleverd!"
​"Marco werkt netjes en weet wat hij doet en adviseert."

Lees verder..